2019-06-15 BBQ

BBQ voor de volwassenen was Super!

Als afsluiting van de dag die het teken stond van SBN Theo Ketelaar was er een BBQ voor de volwassenen van onze vereniging.


Het begon om 16.00 uur tot 20.00 uur en waar we de hele dag goed geslaagd in waren om ons aan de tijd en schema te houden, moeten we helaas toegeven dat dit bij de BBQ niet gelukt is. Wij hadden gelukkig een hele goede reden waarom wij ons niet aan dit schema konden houden, namelijk "GEZELLIGHEID" was hier schuld van. Door een ovenmate aanwezigheid van gezelligheid, was het einde van deze BBQ pas om 21.45 uur. Door deze ovenmate aan "GEZELLIGHEID" zijn wij pas later foto's gaan maken en staan niet alle leden op één van de foto's. Zoals het spreekwoord al zegt: "Gezelligheid kent geen tijd".

 

We mogen wel zeggen, dat ondanks wij zijn uitgelopen hierin, wij hiervan geen spijt hebben en dit zo weer zouden overdoen. Hetgeen wij ook vast en zeker weer zullen doen in 2020. 

 

Heb je zin in een BBQ 1x per jaar en verder nog meer leuke activiteiten, dan is wellicht lid worden van Tang Soo Do Ketelaar Sport ook iets voor jouw.

 

Wil je de foto's zien van deze extreme gezelligheid, klik dan op onderstaande lijk:

https://www.tangsoodo-ketelaarsport.nl/media/foto-album/bbq-15-06-2019

 

Misschien tot gauw in onze les!

 

Tang Soo!