Examen 10-12-2022

Zaterdag 10-12 hebben wij een examen gedaan voor de 10e t/m 8e GUP houders die klaar waren om een examen te doen. Niet iedereen kwam in aanmerking voor een examen, maar blijf trainen en het is zo weer mei/juni voor het volgende examen. 14 Gup dragers zijn getest op hun hyungs, éénstapssparring, hand- en voettechnieken, sparren, breken ende theorie. Ondanks dat dit nog de beginners zijn die Tang Soo Do beoefenen, zijn wij blij met de progressie die wij zien. Alle kandidaten zijn geslaagd.
Klik op de onderstaande link Examen 10-12-2022 t/m 8e GUP

Aansluitend op de beginnersgroep wa er een examen voor de gevorderden. Het groepje was deze keer kleiner na de vorige keer. Maar wij als Instructeurs van Ketelaar Sport staan voor onze leerlingen en alleen als het goed is en alle benodigde lessen zijn gevolgd, kun je examen doen. .6 kandidaten hebben van 11.15 uur tot 14.00 uur hun uiterste gegeven om ons te laten zien, dat zij de volgende band hadden verdiend. Na de warming-up, daarna was het tijd voor de hyungs, hand- en voettechnieken, éénstapssparring, zelfverdediging, sparren, breken, conditietraining en de theorie. In dit bijna 3 uur durende examen hebben onze examenkandidaten zich van hun beste kant laten zien. 
Een examen moet het uiterste van je lichaam en geest vragen om de volgende stap te kunnen zetten. Alle kandidaten zijn geslaagd en zijn weer een stap dichter bij het behalen van een zwarte band.
Klik op de onderstaande link Examen 10-12-2022 vanaf 7e GUP

 

Alle examenkandidaten gefeliciteerd met jullie nieuwe Gup.

Tang Soo!