BAttle of Europe in Enschede 14-05-2022

ENSCHEDE 15-05-2022: Wij van Tang Soo Do Ketelaar Sport hebben gisteren meegedaan aan de "Battle of Europe" Internationale Tang Soo Do Wedstrijden. Er waren ongeveer 240 deelnemers aan deze wedstrijden en wij waren vertegenwoordigd met 24 deelnemers. De Tang Soo Do Ketelaar Sport delegatie stond onderleiding van SBN Tjarco Westerveld en KSN Tonny Bergevoet, zij werden ondersteund door KSN Jordi Lensing en KSN Thorsten van der Weide. In het totaal hebben we 44 prijzen behaald, waarvan: 12x 1e prijs -  16x 2e prijs - 15x  3e prijs. Voor enkele van onze leden was dit de eerste keer en vielen direct in de prijzen.
Bijna iedereen heeft 1 of meerdere prijzen gewonnen op een enkeling na.

Bij de DAN dragers is SBN Tjarco Westerveld uit geroepen tot de Grand Champion. Wij zijn trots dat SBN Tjarco Westerveld de geweldige prijs heeft gewonnen. 

Uiteraard hebben wij dit toernooi afgesloten met ons traditionele diner bij een Fastfood restaurant!

 

Wij willen SBN Oliver de Guzman bedanken voor het goed georganiseerde toernooi en komen her volgend jaar weer graag na toe.


Wij zien al uit naar het volgende grote evenement de "Theo Ketelaar Cup op 18-06-2022. met een geweldig toernooi voor eigen jeugdleden tot en met 15 jaar een een BBQ voor onze volwassen leden. Zo wordt er iets georganiseerd voor alle van onze ruim 75 leden.

 

Heb je ook zin om deel uit te maken van Tang Soo Do Ketelaar Sport, dat kan, kijk voor onze lestijd op: Lestijden & Informatie
Maak gebruik van onze aanmeld service voor proeflessen: Contact 

Wij geven les voor iedereen vanaf 5 jaar, ook volwassen nodigen wij uit om kennis te maken met deze geweldige krijgskunst.

 

De foto's zullen in de loop van de week op de website worden geplaatst.

Tang Soo!

 

PRIJZENOVERZICHT