BAttle of Europe in Enschede 14-02-2019

ENSCHEDE 14-02-2019: Wij van Tang Soo Do Ketelaar Sport hebben gisteren meegedaan aan de "Battle of Europe" Internationale Tang Soo Do Wedstrijden. Her waren ongeveer 220 deelnemers aan deze wedstrijden en wij waren vertegenwoordigd met 25 deelnemers. In het totaal hebben we 41 prijzen behaald, waarvan: 17x 1e prijs -  13x 2e prijs - 11x  3e prijs. Voor enkele van onze leden was dit de eerste keer en vielen direct in de prijzen. Bijna iedereen heeft 1 of meerdere prijzen gewonnen op een enkeling na.

Bij de volwassen GUP Graden waren er 3 deelnemers die moesten kampen voor de prijs van "Grand Champion" 2 van deze deelnemers waren van Tang Soo Do Ketelaar Sport. Zowel Jettie Beekman en Maik van Haaften mochten om deze prijs strijden, helaas hebben ze beide deze prijs niet in de wacht mogen slepen. Neemt inet weg, dat beide bij de beste 3 van van het toernooi hoorden. Supergoed gedaan!

 

Wij willen SBN Oliver de Guzman bedanken voor het goed georganiseerde toernooi en komen her volgend jaar weer graag na toe.


Wij zijn als Tang Soo Do Ketelaar Sport ontzettend trots op onze deelnemers en zien al uit naar de wedstrijd op 4-4-2020 in Hendrik Ido Ambacht. Wij hopen dan met wellicht een nog grotere groep te kunnen gaan en de ingezette prijzen regen te overtreffen. De foto's zullen in de loop van de week op de website worden geplaatst.

Tang Soo!

 

PRIJZENOVERZICHT