Examen 17-06-2023

Zaterdag 17-06 hebben wij een examen gedaan voor de 10e t/m 8e GUP houders die klaar waren om een examen te doen. Er waren 15 examenkandidaten en ze zijn allemaal geslaagd. Het examen bestond uit hyungs, stapssparring, hand- en voettechnieken, sparren, breken en de theorie. Ondanks dat dit nog de beginners zijn die Tang Soo Do beoefenen, zijn wij blij te zien dan de groei er is, zowel in leden als de persoonlijke groei van de de leden. 6 van de geslaagde deze kandidaten zullen aansluiten bij de gevorderden les.

 

Aansluitend op de beginnersgroep was er een examen voor de gevorderden. 10 kandidaten kwamen in aanmerking voor het examen. Het examen was van 11.15 uur tot 14.30 uur en zij hebben hun uiterste gegeven om ons te laten zien, dat zij de volgende band hadden verdiend. Na de warming-up, daarna was het tijd voor de hyungs, wapenhyungs, hand- en voettechnieken, éénstapssparring, zelfverdediging, sparren, breken, conditietraining en de theorie. In dit bijna 3,5 uur durende examen hebben onze examenkandidaten zich van hun beste kant laten zien. 
Een examen moet het uiterste van je lichaam en geest vragen om de volgende stap te kunnen zetten. Alle kandidaten zijn geslaagd en zijn weer een stap dichter bij het behalen van een zwarte band.

Alle examenkandidaten gefeliciteerd met jullie nieuwe Gup.

Tang Soo!