Theo Ketelaar cup 2019

De theo ketelaar cup 2019 & BBQ wordt gehouden op 15 juni a.s.

Wij van Tang Soo Do Ketelaar Sport willen graag voor onze jeugd (t/m 15 jaar)  het befaamde “Theo Ketelaar Cup” toernooi organiseren.

Voor onze volwassen leden (16 jaar en ouder) organiseren we een BBQ.

Beide evenementen vinden plaats op zaterdag 15 juni a.s.

Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De deelname is “gratis” en voor de kampioen van de dag is natuurlijk de grote “Theo Ketelaar Cup” wisselbeker. Ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, enz. zijn welkom om te komen kijken.

De uitnodiging zal deze keer worden verstuurd via datumprikker, check of deze email niet in de spam is terecht gekomen. Opgave voor dit toernooi kan tot 8 juni 2019. Met deze datumprikker kunnen jullie aangeven of jullie kind meedoet met het toernooi. 
Uiteraard hopen we dat veel van onze jeugdleden hieraan meedoen.

voor de kinderen die nog nooit aan een toernooi hebben meegedaan, is dit een mooie kans om eens mee te maken hoe dit is. Misschien vinden ze dit zo leuk, dat zij in de toekomst met de toernooien waar wij naar toegang willen meedoen.

de BBQ zal ook via de datumprikker worden verstuurd. Wij zullen hiervoor een kleine vergoeding vragen, maar Tang Soo Do Ketelaar Sport zal een deel van de kosten op zich nemen. Wij hopen, dat ook veel van onze volwassen leden hieraan deelnemen.

Dus nogmaals het verzoek om jullie mailbox in de gaten te houden.